COLEGIUL JUDEŢEAN AL MEDICILOR
B-dul 22 Decembrie, Bl.42, Parter, Deva - 330111, HD, Romania, Tel.: 0254.234.259, Fax: 0254.234.300, E-mail: colmedhd@yahoo.com
HUNEDOARA - DEVA
Operator de date cu caracter personal inregistrat sub nr. 16667

CURSURI POSTUNIVERSITARE CARE SE ADRESEAZA IN SPECIAL MEDICILOR DE FAMILIE

Stimati colegi, 
Va supunem atentiei din oferta educationala postuniversitara a UMF Iuliu Hatieganu din Cluj-Napoca, cursul cu titlul "Managementul pacienților cu infecție SARS-CoV2 in asistența medicală primară" pe platforma Teams in perioada 12-13 februarie 2021
Cursul este creditat de Colegiul medicilor cu 12 credite EMC, este coordonat de Conf Dr Anca Farcas in colaborare cu Şef lucr. dr. Mirela - Anca Stoia, Şef lucr. dr. Florin Petru Anton, Șef lucr. dr. Mihaela Mocan, Asist. univ. dr. Cerasela Mihaela Goidescu, Asist. univ. dr. Roxana Mihaela Chiorescu, Asist. univ. dr. Diana Larisa Mocan-Hognogi
Preţul cursului este de 150 lei. 
Înscrierea la curs se poate face on-line până cel târziu in 8.02.2021.
Sef lucrari Dr. Mihaela MOCAN

Universitatea de Medicina si Farmacie "Iuliu Hatieganu" Cluj-Napoca
Clinica Medicala I
Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Cluj
Sectia Medicina interna I


Mobil: 0765-258870

Anunt

ANUNT

În actualul context epidemiologic, avizele anuale necesare desfășurării activității profesionale se emit de către Colegiul Medicilor Hunedoara în format electronic.

Pentru obținerea avizului anual, vă rugăm să ne transmiteți, scanate, la adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.  următoarele:

  • asigurare de răspundere civilă profesională obligatorie
  • CERERE_ACORDARE_VIZA_ANUALA_NOV_2017.doc
  • dovada efectuării punctajului  EMC (pentru anul 2020 se proroga dispozitiile referitoare la obligatia de a acumula puncte EMC. Decizia nr.55/ 30.04.2020)

Cererile si solicitarile dvs. se transmit la aceeasi adresa de e-mail  si la telefon 0254234259.

Activitatea cu publicul se  desfasoara dupa urmatorul program:

                  Marti, Miercuri, Joi  in intervalul orar 9-13.

PARTENERIAT ÎNTRE JANSSEN JOHNSON & JOHNSON ȘI COLEGIUL MEDICILOR DIN ROMÂNIA

În contextul actual generat de pandemia de COVID-19, Janssen România și Colegiul Medicilor din România sunt cu gândul alături de toți cei afectați.

Suntem conștienți de presiunile la care este supus sistemul de asigurări de sănătate și profesioniștii din domeniul sănătății în România. Tocmai de aceea, Janssen este profund interesată de asigurarea accesului la terapiile inovatoare și servicii medicale în condiții de siguranță atât pentru medici cât și pentru pacienți, iar Colegiul Medicilor din România este interesat să vă informeze despre aceasta.

Citește mai departe...

EDUCATIE MEDICALA

EDUCATIE MEDICALA

AREM club

Congres Diabet, Conferinta Imagistica.

 

Stimați colegi,
Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila Bucuresti în colaborare cu clinica Spezialklinik Neukirchen, Germania si  SCM Events si te invită să  participi la
WEBINARUL  medical: Terapii de Detoxifiere in Bolile Autoimune, Alergice & Degenerative
din data de 04.10.2020.


Se acorda puncte EMC/EFC.

CITESTE MAI DEPARTE

 

ABONAMENT REVISTE MEDICALE - 10 EMC 

CURSURI ONLINE

Stimați colegi,

La începutul acestui an, Uniunea Medicală Balcanică a lansat www.umbalk.ro, o platformă de e-learning cu cursuri EMC online pentru toți medicii din România. Această platformă va pune la dispoziția medicilor de diverse specialități, dar și altor categorii de profesioniști din domeniul sănătății, cursuri gratuite creditate EMC de către Colegiul Medicilor din România, cu teme interesante și diverse, utile pentru practica zilnică.  

Prin parcurgerea cursurilor online de pe platforma www.umbalk.ro medicii beneficiază de acces la informație științifică de calitate actualizată, conform celor mai noi ghiduri internaționale, într-un format dinamic și accesibil. Materialele cursurilor sunt redactate de experți în domeniul respectiv, cadre didactice cu o bogată activitate și expertiză. În urma finalizării fiecărui curs și autoevaluării online, medicii obțin certificatul de absolvire cu creditele EMC aferente.

Vă invit să parcurgeți primul curs disponibil pe platformă, “Rolurile magneziului în patologia umană”, creditat cu 10 EMC. 

Cu cele mai bune gânduri,

Conf. Dr. Camelia Diaconu

Președinte Uniunea Medicală Balcanică

 

ANUNT 

MEDICII CARE AU NEVOIE DE CREDITE EMC POT ACCESA SITE-UL GRATUIT www.formaremedicala.ro
CERTIFICATELE OBTINUTE SUNT CURSURI CU EVALUARE FINALA SI POT FI LISTATE DIRECT DE PE SITE

Cauta pe site

utile2

GHID

Cesionare praxis

Vizitatori site

060540
Azi
Ieri
Saptamana aceasta
Saptamana trecuta
Luna aceasta
Luba trecuta
Total
27
385
2056
55551
10796
11825
60540

Your IP: 34.237.124.210
2021-02-26 01:08